Iskolánk képzései 2022 ősszel is on-line, elő távoktatás formájában érhetőek el, a tantermi képzésekkel azonos tartalommal és időbeosztással.


Tájékoztató
az on-line képzésekről

Kedves Érdeklődők, Diákok, Mindenki!

Ezúton tájékoztatunk, hogy a 2022-es őszi tanévben is on-line képzéseken tudsz részt venni. 2020 március óta on-line tartjuk képzéseinket, tapasztalatunk és diákjaink pozitív visszajelzése alapján.

Használd ki az on-line oktatás előnyeit, jelentkezz őszi képzéseinkre bárhonnan a világból! Várunk változatlanul lelkes oktatói csapatunkkal!

Sikeres tanulást kívánunk!


Alábbiakban válaszolunk a leggyakoribb kérdésekre az on-line képzésekkel kapcsolatban.

Hogyan zajlik az on-line óra?

Az órarend szerinti időpontban, zárt rendszeren keresztül bejelentkezel az órára, és indul is az óra. Az oktató 100%-ban jelen van az órákon, nincs instant és egyéb videó tananyag.

Ugyanazt a tananyagot kapom on-line képzésen mint a tantermin?

Igen. Megegyező tematika szerint oktatunk, azonos óraszámban, tananyaggal.

Miben más az on-line óra?

Tartalmát tekintve semmiben nem különbözik a tantermitől, órarend szerint ttartjuk az élő órákat. A különbség, hogy otthonról veszel részt az órán. További előnye, hogy megtakarítod az utazással járó időt és költséget is. Gyorsan és rugalmasan azonnal kezdheted a tanulást!

A számítógépet és szoftvert tekintve, van-e különbség az on-line és tantermi képzésen?

Mindkét esetben rendelkezni kell otthoni számítógéppel és szoftverrel. Az on-line képzésen az otthoni gépet használod az órán is. A hardver feltételek szoftvertől függőek, melyek minden esetben fel vannak tüntetve a hivatalos gyártói oldalakon. A szoftverek díja nem része a képzéseknek. Az egyedi jogosultságokat a gyártó illetve disztribútor felé lehet egyénileg ügyintézni (pl. diákverzió lehetősége, kedvezmények), a legtöbb szoftvernél elérhető ingyenes 30 napos próbaverzió is. Autodesk és Maxon képzéseknél bizonyos esetekben igényelhető szoftverhasználat a képzés idejére.

Milyen további technikai feltételek szükségesek otthon?

Az on-line képzéseknél a megfelelő minőségű oktatásért feltétlenül szükségesek: internet hozzáférés, plusz monitor, mikrofon (elég a beépített), webkamera (elég a beépített), továbbá ZBrush képzésünkön digitális rajztábla. További információért keresd az ügyfélszolgálatot.

Ha elakadok egy feladatnál, tud segíteni az oktató?

Igen. Az oktató irányítani tudja akár a diák gépét is (remote control), néha még gyorsabb is a problémamegoldás :) !

Ugyanolyan képzés igazolást kapok mint a tantermi képzésnél?

Igen. Amennyiben részt veszel az órákon illetve minden leadandó feladatot teljesítesz, ugyanazt a gyártói igazolást és tanúsítványt kapod.

Ha nem találtál oldalunkon választ kérdéseidre, keress minket bátran!

3dhome csapata

A tájákoztató frissítve: 2022 május