Képzéseink márciustól eLearning, távoktatás formájában érhetőek el, a tantermi képzésekkel azonos tartalommal és időbeosztással.


Tájékoztató 2020-as őszi képzésekről

Kedves Érdeklődők, Diákok, Mindenki!

Ezúton tájékoztatunk, hogy a 2020-as őszi tanévet is on-line képzésekkel kezdjük meg. A döntés azért született meg, mert diákjaink az ország egész területéről érkeznek óráinkra, azonban a megelőző óvintézkedések ellenére (fertőtlenítés, maszk), továbbra sem látjuk veszélytelennek a tantermi oktatási formát, mivel 6-8 órát töltünk egy légtérben. Március óta on-line tartjuk képzéseinket, tapasztalatunk és diákjaink pozitív visszajelzése alapján hoztuk meg a döntést. Fontosnak tartjuk a tervezhetőséget. Diákjaink több hónapra vagy akár egy évre köteleződnek el egy képzés mellett, így nem szeretnénk bizonytalan körülményeket, még ha ez rajtunk kívül álló ok is. Terveink szerint 2021-es tavaszi képzéseken már személyesen is találkozhatunk.

Ha visszatart a vírushelyzet a tanulástól, akkor várunk 2021-es tantermi képzéseinken, ha kihasználod az on-line oktatás előnyeit, akkor jelentkezz őszi képzéseinkre, ahol várunk változatlanul lelkes oktatói csapatunkkal!

Jó egészséget és biztonságos tanulást kívánunk!


Alábbiakban válaszolunk a leggyakoribb kérdésekre az on-line képzésekkel kapcsolatban.

Hogyan zajlik az on-line óra?

Az órarend szerinti időpontban, zárt rendszeren keresztül bejelentkezel az órára, és indul is az óra. Az oktató 100%-ban jelen van az órákon, nincs instant és egyéb videó tananyag.

Ugyanazt a tananyagot kapom on-line képzésen mint a tantermin?

Igen. Megegyező tematika szerint oktatunk, azonos óraszámban, tananyaggal.

Miben más az on-line óra?

Tartalmát tekintve semmiben nem különbözik a tantermitől. A különbség, hogy otthonról veszel részt az órán. Szerencsés esetben megtakarítod az utazással járó időt és költséget. A szünetekben a közös kávézást és eszmecserét jelenleg mellőzzni kell, ellenben nem kell szájmaszkot viselni :) !

A számítógépet és szoftvert tekintve, van-e különbség az on-line és tantermi képzésen?

A tantermi képzésnél is szükséges otthoni géppel illetve szoftverrel rendelkezni a feladatok teljesítéséhez, gyakorláshoz. Az on-line képzésen az otthoni gépet nem csak gyakorlásra, házi feladtra, hanem órai munkára is használod.

Milyen további technikai feltételek szükségesek otthon?

Szükséges internet hozzáférés, mikrofon (elég a beépített), webkamera (elég a beépített). Plusz monitor, telefon vagy tablettel ki lehet egészíteni a rendszert, de nem feltétel.

Ha elakadok egy feladatnál, tud segíteni az oktató?

Igen. Az oktató irányítani tudja akár a diák gépét is (remote control), néha még gyorsabb is a problémamegoldás :) !

Ugyanolyan képzés igazolást kapok mint a tantermi képzésnél?

Igen. Amennyiben részt veszel az órákon illetve minden leadandó feladatot teljesítesz, ugyanazt a gyártói igazolást és tanúsítványt kapod.

3dhome csapata 2020.07.01.