Videoszerkesztés és vizuális hatások

3dhome | Premiere Pro Alapképzés

Premiere Pro CC 2017 szoftveren

A 3dhome | Premiere Pro Alapképzés gyakorlati szinten, nyújt szakismeretet videovágás és digitális filmutómunka témakörben.
A Premiere Pro képzés alatt megismerheti a szoftver legfontosabb erősségeit és komplex videoszerkesztési feladatokat oldhat meg.

Kiknek ajánljuk:

Vágóknak, filmeseknek, reklámszakembereknek, multimédia-fejlesztőknek, látványtervezőknek és kreatív szakembereknek.

Kód: 3DHA011 3dhome | Premiere Pro CC Alapképzés
Teljes képzési díj: 59 000 Ft + áfa
A képzés hossza: 16 tanóra, 1 tanóra 60 perc
Előfeltétel: A képzés teljesen kezdő szintről indul.
  Témakörök szerint teszt, házi feladatok a képzés során
  3dhome gyakorlati teszt a képzés végén
  3dhome Tanúsítvány
  Tematika
1. Premiere Pro CC: Premiere munkakörnyezet és kezelőfelület, Projektkezelés és szekvencia beállítások, Videóvágás alapjai, média importálása: HDV, DSLR Cameras, RED, P2, AVCHD, XDCAM.
2. Premiere Pro CC: Multikamerás szerkesztés: 24p munkafolyamat, Effektusok és átmenetek, feliratozás, hangszerkesztés, Adobe Media Encoder exportálás: Flash, H.264, Blu-ray
3. Premiere Pro CC: Haladó videoszerkesztési technikák, Haladó kompozitálási technikák, Four-point editing, Retiming, Színkorrekció és fényelés (Grading),
4. Premiere Pro CC: A Premiere CS6 és a CC újdonságai, Komplex vágási projektfeladat, Exportálás: tabletek, web, okostelefonok és TV

*A feltüntetett kedvezmény a megadott időpontig befizetett összegre vonatkozik.

Frissítve: 2017.03.24

  Regisztráció / Kapcsolatfelvétel
15-20% kedvezmény, regisztráljon most!
Regisztráció Erre a képzésre regisztrálni tud. A képzést félévente indítjuk, jelenleg nincs kiírt időpontja a képzésnek.
Töltse ki regisztrációs lapunkat, és értesíteni fogjuk amint a képzés pontos kezdését meghirdetjük. A regisztráció elküldésével 15-20% Early Bird kedvezményre lesz jogosult a kihirdetésre kerülő időszakban.
Kapcsolatfelvétel Csoportos vagy magánóra keretében soron kívül elindítjuk a képzést. Töltse ki a nyomtatványt és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.
5% Diák, tanár, GYES, reg. munkanélküli kedvezmény
-->